Ροδάς: Θέλουμε μια νίκη ακόμα…

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Ροδάς, μιλώντας στο επίσημο site του ΑΟΚ Χανιά, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης επί του Κύδωνα, αλλά και στο γεγονός ότι, ενώ ο στόχος του τίτλου είναι πιο κοντά, η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Κύδωνα και το …2-1: Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες και ελπίζω πραγματικά, ο κόσμος που το παρακολούθησε, να έφυγε ικανοποιημένος! Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, αν και μπήκαμε μουδιασμένα. Γρήγορα όμως ξεπεράσαμε το άγχος μας και με κύρια όπλα την άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, εναντίον ζώνης για 37′, κατορθώσαμε να φτάσουμε στη νίκη και στο πολύτιμο 2-1.

Για τη σημασία της νίκης: Η νίκη αυτή ήταν πολύτιμη για εμάς και ανέβασε την ψυχολογία μας, καθώς τώρα θέλουμε ένα μόνο παιχνίδι για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο αντίπαλός μας, δύο!

Για το αν ευνοήσει η διακοπή του πρωταθλήματος: Η διακοπή λόγω Πάσχα θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να ξεπεράσουμε κάποιους μικροτραυματισμούς και παραμένοντας πάντα, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, ελπίζω να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές! Καλά Ανάσταση σε όλους!

*Φωτογραφία: Στράτος Σολανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ