Φόρμα Ενδιαφέροντος

Άρχισε η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΟΚ Χανιά στα  προπονητικά κέντρα του συλλόγου  και όσοι αθλητές επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

α) αθλητές που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

β) νέοι αθλητές στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

Α. Αθλητές που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013)

Οι αθλητές που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) και έχουν ενημερωθεί σχετικά  από το viber του τμήματος τους  για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020

Πρέπει να υποβάλλουν την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, προκειμένου να λαμβάνουν ηλεκτρονικά όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τα τμήματα του σωματείου μας.

Β. Νέοι αθλητές στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013)

Οι νέοι αθλητές στην Ακαδημία μας πρέπει να υποβάλλουν ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ το χρονικό διάστημα 01/10-31/10 2019, λαμβάνοντας υπόψη τις κενές διαθέσιμες θέσεις ανά τμήμα. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (σ.σ. σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ενδιαφέροντος) και αφετέρου θα αναζητηθεί λύση για την συγκρότηση επιπλέον τμήματος, εφόσον το πλήθος των αιτούντων το επιτρέπει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ.Χρήστο Παπανικολάου, στο τηλέφωνο 6977707117.

Γενικές πληροφορίες

–  Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία.

–  Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013.

–  Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων έχει καθοριστεί από τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας μας.

–  Όλοι οι αθλητές της ακαδημίας παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας

–  Το κόστος ρουχισμού (προαιρετικό) ανέρχεται σε 25€ (εμφάνιση double face με σορτσάκι,μπλουζάκι και τσάντα) αφορά το σύνολο των αθλητών.

 

No matches