Δηλώσεις Θεοδωράκη για το ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου αλλά και για τη συνέχεια

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ Χανιά, Λευτέρης Θεοδωράκης έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου. Αναφέρθηκε στο ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στο αν η ομάδα υποτίμησε φέτος τις δυνατότητές της.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου: Αποδείχθηκε ότι ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, στο παιχνίδι με την Νίκη Αμαρουσίου μπαίνοντας πολύ νωθρά στο ματς και κυνηγώντας σχεδόν σε όλη την διάρκειά του, το σκορ. Στο τέλος κάναμε μια υπερπροσπάθεια φτάνοντας στους δυο πόντους όμως, πάλι στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να φύγουμε για ένα ακόμα παιχνίδι με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο στόχος για την ομάδα του ΑΟΚ Χανιά: Πλέον, για μας ρεαλιστικός στόχος είναι να περάσουμε τρεις ομάδες στην βαθμολογία ώστε να παίξουμε στο μπαράζ. Σίγουρα θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 νίκες στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Για το αν οι παίκτες έχουν απογοητευτεί: Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση, αλλά για ανασύνταξη και να τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τις νίκες που θα χρειαστούν.

Για το αν σε πολλά ματς φέτος, η ομάδα υποτίμησε τις δυνατότητές της: Οι δυνατότητες εξαρχής υπήρχαν και υπάρχουν αλλά τελικά οι έλλειψη απειρίας και συγκέντρωσης μας στοίχισαν σχεδόν σε όλες τις ήττες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτοί είναι και οι λόγοι που στα 2/3 των παιχνιδιών που έχουμε χάσει είναι με μικρότερη διαφορά από των 5 πόντων. Αυτό δείχνει ότι οι ευκαιρίες για νίκες υπήρχαν και η διαφορά μεταξύ των ομάδων στον όμιλο μας είναι πολύ μικρή αλλά στο τέλος δεν καταφέρναμε τις περισσότερες φορές να φύγουμε εμείς νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ