ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ

October 21, 20210

Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας μας με τον Δούκα την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου Ανδρέας Κεσαπίδης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσουμε, έχει πάει τέλη Οκτωβρίου και ακόμη δεν έχουμε παίξει ήταν μεγάλο το διάστημα και η προετοιμασία μας, ανυπομονούμε να παίξουμε, ανυπομονούμε να βγάλουμε την δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στο γήπεδο.

Ο Δούκας είναι μια ομάδα έμπειρη στις κατηγορίες είναι ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών, σίγουρα είναι πιο έμπειροι από εμάς στην κατηγορία αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας. Πρέπει να ελέγξουμε την ανυπομονησία μας για να μη μας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας θεωρώ πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Σε ερώτηση για τον κόσμο και την επιστροφή του στο γήπεδο

 Όλο αυτό γίνεται για τον κόσμο, οι παίκτες παίζουν για τον κόσμο εμείς θέλουμε να παίζουμε για τον κόσμο οπότε είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε πραγματικά να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Θέλουμε να είναι διαδραστικό να παίζουμε εμείς ωραίο μπάσκετ και να το χαίρεται ο κόσμος. Να κάνουμε την Κυριακή μια γιορτή του μπάσκετ και να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο με την οικογένεια του να δει την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά, θα πάρουμε δύναμη από τον κόσμο και ελπίζω να του το ανταποδώσουμε με την εμφάνιση μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET AOK CHANIA

INSTAGRAM FEED

[instagram-feed]