Το πίστεψαν αλλά προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους

Μια εξαιρετική προσπάθεια που τους έφερε πολύ κοντά σε μια τεράστια νίκη επί του ισχυρού ΟΑΧ έκαναν οι έφηβοι της ομάδας του ΑΟΚ αλλά ξέμειναν από δυνάμεις και σε συνδυασμό με την ποιότητα των αντιπάλων τους έμειναν με την πίκρα της ήττας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζιοι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να φτάσουν την διαφορά ακόμα και στο +11 στα μισά του Α΄δεκαλέπτου μια διαφορά που έμεινε σχετικά χαμηλά χάρη στην ευστοχία του ΑΟΧ πίσω από την γραμμή των 6,75 όταν μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά πέτυχαν σχεδόν τα μισά από το σύνολο των εύστοχων σε ολόκληρον τον αγώνα (4 από τα 9).

Το 19-25 των τελευταίων δευτερολέπτων της πρώτης περιόδου έγινε 22-25 με εύστοχο τρίποντο στην εκπνοή έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης για τον ΟΑΧ που περιορίζοντας τα λάθη τους έκλεισαν το ημίχρονο στο +5 (41-36) υπέρ τους.

Στο τρίτο αν και η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει υπέρ του αθλητών του Ηλία Κατσιάνου οι οποίοι πήραν μια διαφορά που έφτασε ακόμα και τους 10 πόντους τελικά (ξανα)ισορρόπησε ολκληρώνοντας και αυτήν την περίοδο ισόπαλοι (14-14).

Η κομβική στιγμή , όμως, ήρθε με ττον τραυματισμό του Προβατινάκη που σε συδυασμό με την κούραση και των υπολοίπων έφεραν με την κόρνα τέλους την διαφορά στο μέγιστο (71-56) και το ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια του ΟΑΧ.

Τα δεκάλεπτα:22-25,41-36,55-50,71-56

ΑΟΚ Χανιά (Ρούσσος):Σειραδάκης 17, Μπαλατλιάν 13, Πρωτοπαπαδάκης 10, Προβατινάκης 6, Κάβουρας 4, Κεσόπουλος 4, Λιοδάκης 2, Μουτσόπουλος, ΑναστασάκηςΣταθάκης, Κρασάκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ