Θεοδωράκης: Θέλουμε νίκη “εκτός προγράμματος” – Δεν πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια!

Αισιόδοξος ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και ότι οι παίκτες του δε θα μείνουν στην ήττα από τον Λοκρό στην παράταση (στον Κλαδισό), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο επίσημο site του Συλλόγου aokchania.gr, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Λευτέρης Θεοδωράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους λόγους που χάθηκε το ματς με τον Λοκρό: Το ματς πιστεύω ότι χάθηκε μετά από τη δική μας αστοχία και, κυρίως, στις βολές όπου είχαμε 14 άστοχες σε όλο το παιχνίδι. Επίσης, στα αρκετά λάθη που κάναμε στα κρίσιμα σημεία του ματς.


Τι σημαίνει αυτή η ήττα για τη συνέχεια:
Αυτή η ήττα σημαίνει ότι δεν καταφέραμε αυτή την αγωνιστική να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, οπότε πρέπει να το κάνουμε στη συνεχεία, με κάποια νίκη “εκτός” προγράμματος.

Αν επηρεάσει αυτή η ήττα τη συνεχεία: Σίγουρα, όταν χάνεις στην παράταση και μάλιστα στην έδρα σου με τέτοιο τρόπο, οπού θεωρώ ότι δώσαμε το ματς στον αντίπαλο, πέραν ότι μας κέρδισε, είναι κακό για την ψυχολογία μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 10 αγωνιστικές και, απ’ ότι φαίνεται, στα επόμενα 5 παιχνίδια θα ξέρουμε, θεωρώ, αν θα είμαστε σε θέση να μείνουμε στην κατηγορία ή όχι.

Φώτο: Στρ. Σολανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ