Θεοδωράκης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Έσπερο Λαμίας

Δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας έκανε ο προπονητής της ανδρικής του ΑΟΚ Χανιά, Λευτέρης Θεοδωράκης ενόψει και του αγώνα της Κυριακής (Κλαδισός, 15:00) με τον Έσπερο Λαμίας.

Αναλυτικά:

Για το ματς της Κυριακής: Ξεκινάει για εμάς με αρχή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Έσπερο Λαμίας μια σειρά παιχνιδιών όπου θα πρέπει να φανούμε έτοιμοι ώστε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Ξέρουμε ότι ο Έσπερος είναι μια πολύ καλή ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους παίκτες αλλά όπως έχουμε πει εξαρχής, κάθε παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας είναι βαρύνουσας σημασίας και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: Στη διακοπή που είχαμε δουλέψαμε κάποια παραπάνω πράγματα πάνω στην τακτική μας, όπου ευελπιστούμε να τα βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο.

Για την παρουσία του κόσμου: Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο ματς της Κυριακής, ώστε να μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται ενόψει του δύσκολου αυτού παιχνιδιού.

Για τα προβλήματα τραυματισμών:
Δυστυχώς στους τραυματισμούς του Γκιούλη, όπου του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και του Κοντογιαννη, ήρθε να προστεθεί και του Μπαγακη όπου θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να δώσει το παρόν την Κυριακή. Έχουμε όμως αρκετούς παίκτες που θα δώσουν ότι μπορούν για να καλύψουν το κενό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ