Ροδάς: Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά Δημήτρης Ροδάς έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας μας, aokchania.gr με τις οποίες δίνει το “σύνθημα” για τους προσεχείς τελικούς με τον Κύδωνα Χανίων.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση επί της Μεσσαράς: Η Μεσσαρά ήταν μια ομάδα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, με συνεχή παρουσία στους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Εμείς ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτσι κάναμε το 3-1.

Για τους τελικούς με τον Κύδωνα Χανίων: Επόμενος και τελευταίος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κύδων είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά και τη σεβόμαστε! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρουσία του στους τελικούς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και παραμένουμε συγκεντρωμένοι! Οι τελικοί είναι πάντα τελικοί !!

Για το γεγονός ότι τελικό θα παίξουν δύο ομάδες από τα Χανιά: Είναι τιμή για την πόλη να συμμετέχουν στον τελικό οι δύο ομάδες των Χανίων και εύχομαι ο κόσμος να παρακολουθήσει όμορφο μπάσκετ, στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι”, καθώς η αντιπαλότητα περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου. Ας κερδίσει ο καλύτερος ομαδικά, αφού σίγουρα έχει κερδίσει το χανιώτικο μπάσκετ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ