Πήραν το ντέρμπι οι Παίδες.Ήττα στην πρεμιέρα τους οι έφηβοι

Σημαντική όσο και δύσκολη ήταν η τρίτη νίκη των Παίδων μας επί της μαχητικής Ακαδημίας Ρ. με τελικό σκορ 48-43.

Χωρίς τον Γρηγόρη Σειραδάκη που δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης,η ομάδας μας αν και βρέθηκε στο -10 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου κατάφερε με την καλή της άμυνα να “γυρίσει” το παιχνίδι και να πάρει μια σπουδαία νίκη επί ενός αντιπάλου, που βάσει δεδομένων της κατηγορίας ,είναι ένας από τους βασικού διεκδικητές της πρώτης θέσης και της ανόδου στην Α΄κατηγορία.

Για την ομάδα του ΑΟΚ σκόραραν οι Κεσόπουλος 19 (2), Προβατινάκης 12,Αναστασάκης 6,Κάβουρας 5, Λιοδάκης 5,Μουτσόπουλος 1.

Αντίθετα με τους Παίδες, οι Έφηβοι δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα του δικού τους πρωταθλήματος χάνοντας από τον εμπειρότερο Κύδωνα με 60-39. Παρά το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί (23-30) στο δεύτερο μισό τόσο η κούραση όσο και η ποιότητα του αντιπάλου έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Πρώτο σκόρερ του ΑΟΚ ήταν ο Πνευματικάτος με 11 πόντους ενώ τους υπόλοιπους πόντους πέτυχαν οι Χαρίτος Βασ. και Μανώλης Σειραδάκης (2) με 8,Μαραβελάκης 4,Μπαρκούρας 3 (1), Πετράκης 3 (1) και Πρωτοπαπαδάκης 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ