Ομαλοποιούνται οι προπονήσεις

Μετά την “περιπέτεια” με τα υπό ανακαίνιση κλειστά γυμναστήρια της πόλης,ομαλοποιούνται σιγά-σιγά οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας.

Οι άνδρες,υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Παπανικολάου,ανεβάζουν ρυθμούς- και παλμούς- δουλεύοντας κυρίως στην εύρεση της αγωνιστικής τους χημείας και στην κατανόηση της καινούργιας τακτικής φιλοσοφίας του νέου προπονητή.

Στα πλαίσια,μάλιστα αυτά, ξεκίνησαν και προπονητικά φιλικά με την επαναδραστηριοποιημένη ομάδα του ΟΑΧ ενώ προγραμματίζονται και άλλα με ομάδες και εκτός νομού.

Στα μικρότερα τμήματα,συνεχίζονται οι κοινές προπονήσεις εφήβων και παίδων με τους πρώτους να προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (7/10) και τους μικρότερους να μην έχουν καταφέρει ακόμα -αν και ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική- να δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα για την Β’ κατηγορία των Παίδων καθώς μετά την αναβολή του παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής με τον Ο.Φ.Σ.Χ ακολούθησε η μη προσέλευση του Ηροδότου 2 για την  προγραμματισμένη 2η αγωνιστική.

Όλα πάντως δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΟΑΧ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ