Φεύγει με την Εθνική ομάδα κωφών ο Ερηνάκης για προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Την Παρασκευή (31/5) αναχωρεί για την Αθήνα και το Σάββατο (1/6) για το Καρπενήσι ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Ερηνάκης που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας  (με προπονητές τους Γιώργο Καλαφατάκη και Θοδωρή Αλμπάνη) ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης κωφών που θα γίνει στην  Πολωνία (27 Ιουνίου-6 Ιουλίου) . Η προετοιμασία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και μετά η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα παραμείνει 4 ημέρες για να δώσει φιλικά παιχνίδια.

Μάλιστα, ενόψει της συνέχειας των τελικών της ΕΚΑΣΚ όπου ο ΑΟΚ Χανιά αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Ερηνάκης τόνισε: “Ευχαριστώ για όλα τον ΑΟΚ Χανιά, τον προπονητή μας Χρήστο Παπανικολάου και τους συμπαίκτες μου! Σας εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου για τα ματς με τον Εργοτέλη. Πάμε γερά με την κούπα!»

Ως ΑΟΚ Χανιά, να ευχηθούμε στον αθλητή μας Γιάννη Ερηνάκη καλή επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και πάντα διακρίσεις και να μας εκπροσωπεί επάξια σε μεγάλα γεγονότα καλαθοσφαίρισης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ