Ξεκίνησε ήδη η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΟΚ Χανιά στο σύνολο των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούμε και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί παρακάτω. Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα.

Η διαδικασία προεγγραφής διακρίνεται σε:

 α) αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013) και

 β) νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013).

 

Α. Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεν. 2002-2013)

Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) και έχουν  ενημερωθεί και για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Πρέπει να υποβάλλουν την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, προκειμένου να μας βοηθήσετε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού μας αρχείου ώστε η επικοινωνία μας να γίνει ακόμα πιο εύκολη.

 

Β. Νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2005-2013)

Οι νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας πρέπει να υποβάλλουν ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους λαμβάνοντας υπόψη τις κενές διαθέσιμες θέσεις ανά τμήμα. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις αφενός θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (σ.σ. σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ενδιαφέροντος) και αφετέρου θα αναζητηθεί λύση για την συγκρότηση επιπλέον τμήματος, εφόσον το πλήθος των αιτούντων το επιτρέπει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο των προγραμμάτων των ακαδημιών κ. Χρήστο Παπανικολάου, στο τηλέφωνο 6977 70 71 17.

 

Γενικές πληροφορίες

–  Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία

–  Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013

–  Όλοι/ες οι αθλητές/τριες της ακαδημίας παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας

–  Το κόστος ρουχισμού (προαιρετικό) ανέρχεται στα  30€ αφορά το σύνολο των αθλητών/τριών και περιλαμβάνει μια εμφάνιση  Double Face, ένα T-shirt και μια τσάντα.

 

  Φόρμα ενδιαφέροντος

  Αθλητής ακαδημίας ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
  Αδέρφια στην ακαδημία

  Πληροφορίες

  E: [email protected]
  T: 6977707117
  No matches