Χαμόγελα, ευχές και …τυχεροί στην κοπή πίτας του ΑΟΚ Χανιά (Pics)

Σε μια άκρως “ζεστή” εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισού, η ομάδα του ΑΟΚ Χανιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Παρόντα όλα τα τμήματα του συλλόγου μας (Ανδρικό, εφηβικό , παιδικό, παμπαίδες, ακαδημίες), προπονητές, παίκτες, διοίκηση και φυσικά οι γονείς των μικρών παιδιών του ΑΟΚ Χανιά που είχαν την ευκαιρία να περάσουν 2 (σχεδόν) ευχάριστες ώρες και να ανταλλάξουν ευχές, με την ελπίδα το 2019 να είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο. “Ήδη, η ομάδα μας έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και ευελπιστούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα στην τρέχουσα χρονιά, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των υποδομών μας”, τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΑΟΚ Χανιά Μιχάλης Ξυλάκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ομιλίες του αντιπροέδρου της ομάδας, Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά και του προπονητή της ανδρικής ομάδας και επικεφαλής προπονητή του ΑΟΚ, Χρήστου Παπανικολάου που ευχήθηκαν στους παίκτες,  “υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή πίτας της ομάδας μας. Μάλιστα υπήρχαν συνολικά 6 φλουριά (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες και τρία των ακαδημιών) και οι τυχεροί χάρηκαν δεόντως όταν βρήκαν το… κρυμμένο “έπαθλο”, αφού αυτό συνοδεύτηκε με δώρα που θα λάβουν από το Italian Factory Outlet αλλά και το Mega Place, τους οποίους η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί.

Ο ΑΟΚ Χανιά ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Χανίων και την προϊσταμένη του Γραφείου αθλητισμού κ. Λίνα Ψούνη για την παροχή της αίθουσας του κλειστού γυμναστηρίου Κλαδισού.

Και του χρόνου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ